J0A3403

ОЧАКВАЙТЕ Академичен цирк Балкански и във вашия град!

Велико Търново от 03.10 до 07.10.2018

Пловдив от 11.10 до 04.11.2018

София от 09.11 до 02.12.2018 - ЗАКРИВАНЕ НА ИГРАЛЕН СЕЗОН 2018

Участват артисти от 5 държави с изключителни номера, представени от гостите ни от Италия, Русия, Колумбия, Украйна и България. Големият атракцион „Гигантското колело на смъртта”, изпълнявано от носителите на „Сребърен клоун” от Световния цирков фестивал в Монте Карло и на „Икар” за цирково изкуство на Съюза на артистите в България Велизара и Николай Балкански /с два рекорда Гинес/. Екстремния номер „Глобусът на смъртта”, отново ще се изпълнява от любимците на малки и големи - Хел Райдърс. В шоуто Велизара Балканска ще представи на публиката своя дебютен номер. Също така удостоената с Почетния знак на Министерството на културата „Златен век” – еквилибристка Кристина Костова ще представя водна еквилибристика. За веселото настроение на всички под купола на академичен цирк Балкански ще се погрижат най-забавните клоуни в Европа.

Академичен цирк Балкански е най-големият цирк на Балканския полуостров, пълноправен член на Европейската асоциация на цирковете ЕСА от 2012 г., а от 16.04.2016 г. е единственият български цирк, удостоен със званието „академичен” от Българската академия на науките и изкуствата.

Билети може да закупите Онлайн от ТУК или от касите пред цирка.

Онлайн резервираните билети НЕ се заплащат на касата на цирка! Всички онлайн резервирани места се заплащат онлайн с карта или в офис на Изипей, не по-късно от 12 часа, след направената резервация! След този период, ако билетите не бъдат платени местата се освобождават за продажба!

Заповядайте под купола на Академичен цирк Балкански!

е-Поща: info@circus-balkanski.com

Телефон информация (каса): 0878 570 602

Фондация Академик Александър Балкански

БИЛЕТИ И ГРАДОВЕ  
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Facebook