received 976022689132913

Академичен цирк „Балкански” стартира своят нов мега спектакъл за игрален сезон 2018!

От 19-ти април до 06-ти май 2018 година Академичен цирк Балкански гостува в гр. София, ж.к. Младост 3, зад храм "Рождество Христово".

Участват артисти от 5 държави с изключителни номера, представени от гостите ни от Италия, Русия, Колумбия, Украйна и България. Големият атракцион „Гигантското колело на смъртта”, изпълнявано от носителите на „Сребърен клоун” от Световния цирков фестивал в Монте Карло и на „Икар” за цирково изкуство на Съюза на артистите в България Велизара и Николай Балкански /с два рекорда Гинес/. Екстремния номер „Глобусът на смъртта”, отново ще се изпълнява от любимците на малки и големи - Хел Райдърс. В шоуто Велизара Балканска ще представи на публиката своя дебютен номер. Също така удостоената с Почетния знак на Министерството на културата „Златен век” – еквилибристка Кристина Костова ще представя водна еквилибристика. За веселото настроение на всички под купола на академичен цирк Балкански ще се погрижат най-забавните клоуни в Европа. Цялата програма може да прочетете ТУК.

Академичен цирк Балкански е най-големият на Балканския полуостров, пълноправен член на Европейската асоциация на цирковете ЕСА от 2012 г. насам, а от 16.04.2016 г. е единственият български цирк, удостоен със званието „академичен” от Българската академия на науките и изкуствата.

Представления:
От сряда до събота от 16:30 ч. и 19:30 ч., неделя от 11:00 ч. и 16:30 ч.
Понеделник и вторник - почивен ден

Билети:
* Онлайн от ТУК
* На касите пред цирка

 

 

ДОБРЕ ДОШЛИ ПОД КУПОЛА НА АКАДЕМИЧЕН ЦИРК БАЛКАНСКИ!

е-Поща: info@circus-balkanski.com

Телефон информация (каса): 0878 570 602

Фондация Академик Александър Балкански

БИЛЕТИ И ГРАДОВЕ  
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Facebook