UNICEF Balkanski artwork

 

Месец на благотворителността - Академичен цирк Балкански дарява 1 лв. от всеки закупен билет за представленията си в град София на УНИЦЕФ/UNICEF Bulgaria/!

Академичен цирк Балкански подкрепя мисията на УНИЦЕФ да осигури грижа, закрила и достъп до качествено образование на ВСЯКО ДЕТЕ.

Ние вярваме, че децата на България имат право на пълноценно развитие и по-добро бъдеще. Затова даряваме 1 лв. от всеки закупен билет за представленията ни в град София до 2 декември на УНИЦЕФ.
Вие също може да бъдете част от магията на доброто. Изпратете SMS с текст 5 на номер 1021 и дарявайте 5 лв. месечно в подкрепа на програмите на УНИЦЕФ в страната!

Благодарим Ви!


От 9ти ноември до 2ри декември Академичен цирк Балкански гостува в град СОФИЯ /Зона Б5, парк Възраждане/!

Участват артисти от 5 държави с изключителни номера, представени от гостите ни от Италия, Русия, Колумбия, Украйна и България. Големият атракцион „Гигантското колело на смъртта”, изпълнявано от носителите на „Сребърен клоун” от Световния цирков фестивал в Монте Карло и на „Икар” за цирково изкуство на Съюза на артистите в България Велизара и Николай Балкански /с два рекорда Гинес/. Екстремния номер „Глобусът на смъртта”, отново ще се изпълнява от любимците на малки и големи - Хел Райдърс. В шоуто Велизара Балканска ще представи на публиката своя дебютен номер. Също така удостоената с Почетния знак на Министерството на културата „Златен век” – еквилибристка Кристина Костова ще представя водна еквилибристика. За веселото настроение на всички под купола на академичен цирк Балкански ще се погрижат най-забавните клоуни в Европа.

Академичен цирк Балкански е най-големият на Балканския полуостров, пълноправен член на Европейската асоциация на цирковете ЕСА от 2012 г. насам, а от 16.04.2016 г. е единственият български цирк, удостоен със званието „академичен” от Българската академия на науките и изкуствата.

ВСЕКИ ДЕН по ДВА “УАУ” СПЕКТАКЪЛА: От 16:30 и от 19:30 часа 

Неделя от 11:00 и от 16:30 часа

ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК - ПОЧИВЕН ДЕН

Билети:

* Онлайн от ТУК или
* От касите пред цирка

На 19ти и 20ти ноември опера ПАЛЯЧИ – новата продукция на Държавна опера-Стара Загора съвместно с Академичен цирк „Балкански“!

ЗАЛАТА Е ДОБРЕ ОТОПЛЕНА!

Заповядайте под купола на Академичен цирк Балкански!

е-Поща: info@circus-balkanski.com

Телефон информация (каса): 0878 570 602

Фондация Академик Александър Балкански

БИЛЕТИ И ГРАДОВЕ  
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Facebook